Tips om het sperma volume te verhogen en meer sperma te produceren

Het sperma volume beïnvloedt vele aspecten van de mannelijke seksualiteit, dus is het geen wonder dat een verhoging van het sperma volume een stille wens is van menig man.

Een van de redenen waar mannen hun sperma volume voor willen verhogen is om hun vruchtbaarheid te verbeteren. Zowel het aantal zaadcellen als de conditie van deze zijn van groot belang om een eitje te kunnen bevruchten. Maar er zijn vele externe factoren welke uw zaad negatief kunnen beïnvloeden. Het verhogen van uw sperma productie, oftewel het produceren van meer sperma, zal uw vruchtbaarheid verbeteren door het aantal zaadcellen per ejaculatie te verhogen.

Wanneer u het sperma volume verhoogt zal u ook de intensiteit van uw orgasmes verhogen. Gedurende elke ejaculatie pompt de penis zaadcellen en zaadvocht, wat plezierig aanvoelt voor vele mannen en vrouwen.

Als een grotere hoeveelheid sperma uit uw penis wordt geëjaculeerd zal dit niet alleen het plezierige pompende gevoel intensiveren maar deze ook verlengen, wat kan leiden tot een langer orgasme.

Het langere orgasme en intenser pompende gevoel zal voor een nog aangenamere seksuele ervaring zorgen voor u en uw partner.

Tips om het sperma volume natuurlijk te verhogen en meer sperma te produceren

Er is meer dan één manier om het aantal zaadcellen en de kwaliteit hiervan te verbeteren: u zou bepaalde voeding kunnen eten, bepaalde vitaminen en voedingsstoffen proberen in te nemen, Kegeloefeningen kunnen doen, of door een goede kwaliteit zaadverbeteringspillen (meer sperma pillen) te gebruiken.

Voeding welke het sperma volume verhoogt en zorgt voor meer sperma

Dit is wat mannen misschien wel het vaakst vergeten wanneer het aankomt op de zaadcel productie – hun dagelijkse routines en dieet. De voeding is de belangrijkste bron voor een groot aantal bestanddelen welke uw lichaam nodig heeft om naar behoren te functioneren, en het beïnvloedt ook de productie van sperma. Als u bijvoorbeeld een zink tekort heeft kan u minder vruchtbaar worden omdat uw lichaam minder zaadcellen zal aanmaken.

Zink wordt het meest gevonden in oesters. Andere voeding welke u kunt eten om uw dagelijkse portie zink te krijgen is vlees (lam, varken, rund en gevogelte), daarna bonen, noten, zonnebloem- en pompoenpitten.

In aanvulling op deze voedingsmiddelen heeft een aantal studies ons laten zien dat tomaten, dankzij de lycopeen die deze bevatten, ook de zaadcelproductie bevorderen.

Vitaminen en andere voedingsstoffen welke de zaadcelproductie bevorderen en zorgen voor meer sperma

Voor mannelijke vruchtbaarheid is het niet alleen het aantal zaadcellen welke meetelt, maar ook de kwaliteit van deze zaadcellen.

Selenium en vitaminen C en E kunnen tegelijkertijd uw zaadcelproductie verbeteren en hun motiliteit (zwemkracht).

L-Arginine is een aminozuur (proteïne) welke ook een belangrijke rol speelt bij de aanmaak van zaadcellen.

Kegeloefeningen om de hoeveelheid sperma te verhogen en meer sperma te produceren

Een sterke pubococcygeus spier welke u kunt bereiken met Kegeloefeningen is niet alleen bewezen uw orgasmes en de hoeveelheid sperma te bevorderen, maar kan mannen ook helpen om controle te houden over erecties en ejaculaties. Kegeloefeningen kunnen mannen die kampen met voortijdige zaadlozing veel helpen.

Natuurlijke verbeteringspillen om zowel de kwaliteit als de kwantiteit van het zaad te verbeteren

Om uw zaadproductie en de kwaliteit hiervan te bevorderen zal u een mix nodig hebben van kruiden, vitaminen en mineralen, welke speciaal samengesteld zijn voor dit doel. Natuurlijke verbeteringspillen, ook wel ‘meer sperma’ pillen genoemd, zoals Volume Pills zijn waarschijnlijk uw beste optie om uw sperma volume te verhogen en meer sperma te produceren.

Waarom spermaverbeterings-pillen gebruiken?

Natuurlijk is de makkelijkste optie die u zou kunnen volgen om uw algehele seksuele gezondheid te verbeteren een regelmatige dosis multivitamines in te nemen. Maar helaas is het verbeteren van de zaad kwaliteit en kwantiteit niet zo gemakkelijk, en vraagt dit om een meer specifieke mix van kruidenextracten, vitaminen en mineralen voor een effectieve en succesvolle verbetering.

De medische wereld werkt al jaren aan een veilige en effectieve kruidenformule welke in staat is om de zaadcelproductie en het sperma volume te verhogen alsmede de motiliteit van de zaadcellen te verbeteren. Inmiddels zijn er genoeg receptvrije spermaverbeterings-middelen op de markt om uit te kiezen. U vindt een overzicht van de belangrijkste, bekendste en beste “meer sperma supplementen” op deze site.

Alhoewel “meer sperma” capsules en tabletten er specifiek naar ontworpen zijn om de zaadcelproductie te bevorderen zullen hogere kwaliteit zaadverbeteraars nog een aantal extra voordelen met zich meebrengen welke uw algehele mannelijke seksuele gezondheid verder zullen verbeteren. Bijvoorbeeld, de belangrijkste leiders op het gebied van zaadcelverbetering (MeerSperma, Semenax, Volume Pills en BetereSperma) leveren de volgende resultaten:

  • Een verhoogd sperma volume
  • Verbeterde algehele zaadcel kwaliteit en motiliteit
  • Grotere, hardere en langere erecties
  • Verhoogd libido en lust in seks
  • Verhoogd seksueel uithoudingsvermogen
  • En niet te vergeten: een beter zelfvertrouwen als resultaat van uw actieve en bevredigende seksleven
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.1/10 (93 votes cast)
Tips om het sperma volume te verhogen en meer sperma te produceren, 5.1 out of 10 based on 93 ratings
Blog Rating

Average blog rating:

5.0